Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Нингбо Кианхао Метал Продуцт Цо, Лтд

Додај: Но.2086 Нингхенг југ пута, Хенгки град, Иинзхоу, Нингбо, Зхејианг, 315131, Кина

Контакти: Рогер Јианг

Мобилни: + 86-13906686835

Тел: + 86-574-88065888 88063688

Факс: + 86-574-88471818

Сајт: хттп : //ввв.цастинг-стеел.цом/ хттп : //ввв.цнлонгкинг.цом

Е-маил: сале@цастинг-стеел.цом

Vruća linija za servis
+86-574-88065888

Novosti

Dom > NovostiSadržaj

Отворе вентила Који су недостаци који су склони

Лијевање вентила је један од водећих производа на тржишту, тржишна потражња је веома велика. Али због производње сировина, тако да значајно повећање трошкова производње; ефикасност производње у односу на остале одливке је нижа и већа стопа отпада и други фактори, озбиљан утицај на излазни учинак вентила. Фабрика у 2005. години производња више од 2.000 тона вентилског ливења, интегрисан отпад скоро 170т, стопа отпада више од 8%. Ми смо кроз биљни вентил испразнили недостатке у анализи података, идентификовали главне узроке отпада и њене серије побољшања и постигли добре резултате како бисмо осигурали брзину производње и повећање квалитета производа.

Вентилација која производи производни процес највероватније је на девет недостатака, а то су: стомата, жлијезде, укљчавања, скупљање и лабаве, сегрегација, хладно одвајање, окретање коже, пуцање лима, анизотропија, машине 580 ће бити са већином пријатеља детаљно овај девет недостатака .

1, стомата: Ово је процес чврстоће метала који није успио да избегне гас који је остао у металу унутар формирања малих рупа, унутрашњи зид је глатко, садржи гас, ултразвук има високу рефлексивност, али и зато што је у основи сферичан Или елипсоид, односно точковне дефекте, утичу на амплитуду њеног одсјаја. Стомата у инготу је срушена у дефект с подручја ковањем или ваљањем и погодна је за проналажење ултразвучним тестирањем.

2, шљака: поступак топионизовања ватросталног материјала у шљаку или пећи пећи у течном металу, у лијевању је био укључен у лијевање или тело ингота, формирање дефеката шљаке. Шљака обично није присутна у једној, често у густом стању или распршена на различитим дубинама.

3, мешани: процес реакције у процесу топљења (као што су оксиди, сулфиди, итд.) - неметални укључиви или металне компоненте неких састојака се не потпуно растопају и остављају се да би се формирале метални закључци, као што је висок густина, висок састав топљења тунгстен, молибден и тако даље.

4, скупљање и лоосе: чврстоћа за лијевање или калуп за хлађење, запремина која се смањује, у завршном дијелу очвршћавања због недостатка течног метала може да створи шупље сличне дефекте. Велике и концентрисане шупљине називају скупљање, а мали, расути простори се називају опуштеним. Они се обично налазе у завршном очврснутом делу од ингот или ливног центра. Унутрашњи зид је груб и окружен многим нечистоћама и ситним порама. Због закона о термичкој експанзији и контракцији, скупљање је неизбежно, али уз технологију обраде различите методе обраде имају различите облике, величине и локације, када се проширује на лијевање или тело ингота постаје неисправно. У случају ковања палића, ингот ће постати остатак скупљања (остатак скупљања, остатак скупљања) ако се не уклања из ковања.

5, сегрегација: лијевање или сегрегација влаге углавном се односи на процес талога или процеса таљеног метала, јер неједнака расподела компоненти насталих сегрегацијом, сегрегација постоји у региону његових механичких особина, разликују се од читаве механичке матричне матрице Перформансе, разлика изнад дозвољеног стандардног опсега постаје дефект.

6, хладно одвајање: ово је јединствено ливење у слојевитим дефектима, углавном са дизајном процеса ливења, то је у лијевању течног метала, због прскања, таласа, преливања прекинутих или из различитих праваца два (Или више) метални ток и други разлози, јер површина течног метала која се формира од полутврдог филма остаје у телу за ливење како би се формирале дефекти типа попут дијафрагме.

7, превртање: ово је челик од ливенија у ингот за ливење влаге, јер преливање прекида, пауза и других разлога, прво наливање течног метала у ваздух брзо се охлади да би се формирало оксидни филм, настави да пије, нови лијевање (течни тип) дефекти настали разбијањем течног метала у ингот, који се не може збрисати у каснију ковачницу.

8, лијевање пукотина: пукотине у лијевању углавном су захваљујући хлађењу метала када скупљање стреса превазилази коначну чврстоћу материјала који је узроковао с обликом ливења и поступком ливења, али и са металом Материјал у неким нечистоћима (На примјер, када је садржај сумпора висок, топла је крупност, хладна крхкост када је садржај фосфора висок итд.). У инготу ће се такође производити аксијалне међусобне пукотине у каснију ковање, ако не ковање, остаће у ковани фази да постане ковање унутрашњих пукотина.

9, анизотропија: лијевање или каљење хлађења, од површине до центра брзине хлађења је различита, која ће формирати различиту кристалну структуру, која показује механичке особине анизотропије, такође је довела до акустичних особина анизотропије, то јест, од центра до површине различите брзине звука и слабљења звука. Присуство ове анизотропије негативно утиче на величину и локацију дефекта приликом процене ултразвучног прегледа ливења.