Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Нингбо Кианхао Метал Продуцт Цо, Лтд

Додај: Но.2086 Нингхенг југ пута, Хенгки град, Иинзхоу, Нингбо, Зхејианг, 315131, Кина

Контакти: Рогер Јианг

Мобилни: + 86-13906686835

Тел: + 86-574-88065888 88063688

Факс: + 86-574-88471818

Сајт: хттп : //ввв.цастинг-стеел.цом/ хттп : //ввв.цнлонгкинг.цом

Е-маил: сале@цастинг-стеел.цом

Vruća linija za servis
+86-574-88065888

Novosti

Dom > NovostiSadržaj

Механизам мијешања пескарског дјеловања машина Цастингс Фоур Поинтс

Механизам мешања пескарског дјеловања машинског ливења четири тачке:

Главна функција мијешања песка од Машинског ливења јесте равномјерно мијешати прах сваке групе, то је влага и влажна глине, а глине паста је обложена на површини песка, што је перформансе типа песка за прилагођавање на облик. Постоји неколико типова глине песка миксер који се користи у ливницама Ентерприсес у Кини: Тип ваљка, тип ротор, баланс тип и континуирани тип. Велика производња ливнице за ливење од ливења, захтеви брзог пијеска, квалитетног песка. Миксер типа ротор такође задовољава оба захтева. и многе мануелне производне серије нису веома велике ливнице, и даље велики број мешалица за пескарење.

Додавање квалитетног угљеног праха на влажни песак од Машинског ливења може спречити ливење од стварања лепљивог песка, али такође може знатно смањити површину храпавости ливења.

Механизам његове акције је углавном на следећи начин.

(1) Теорија изолације ваздушног филма, прашњавог угља у ливеном песку производи пуно редукционог гаса, који се формира помоћу интерфејса песка / метала да би се формирао слој плинског филма који спречава бушење железа у бушењу песак зрна песка врсте песка.

(2) Теорија за заптивање колоидног тела Т-гроове стоног песка праха угља постаје чврста, тецна и газна трослојна гела, проширење глиалног тела може блокирати пореове песка зрна, машинско ливење спречава бушење желатог гвожђа у песак зрна.

(3) Теорија оксидације гаса испарљива фракција прашкастог угља је пиролиза на високој температури и гасној фази, што резултира великом количином редукционих гасова, што може спречити оксидацију течности гвожђа и избегавати хемијску реакцију између гвожђег оксида и кварцног песка.

(4) Теорија светлих угљених хидрата која прелива када прах угља на платформи песка преципитира светао угљеник фине зрна, наслага на површини зрна песка, ливење машине, тако да се зрна песка не надувају од жељезне течности и растворено гвожђе се спречава да продре у пореове пене зрна површинским напетостима. Из механизма платформе од ливеног гвожђа, познато је да су испарљива, сјајна угљеника и коксна кугла главни фактори утицаја ефеката угљеног праха на контролу песка.