Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Нингбо Кианхао Метал Продуцт Цо, Лтд

Додај: Но.2086 Нингхенг југ пута, Хенгки град, Иинзхоу, Нингбо, Зхејианг, 315131, Кина

Контакти: Рогер Јианг

Мобилни: + 86-13906686835

Тел: + 86-574-88065888 88063688

Факс: + 86-574-88471818

Сајт: хттп : //ввв.цастинг-стеел.цом/ хттп : //ввв.цнлонгкинг.цом

Е-маил: сале@цастинг-стеел.цом

Vruća linija za servis
+86-574-88065888

Novosti

Dom > NovostiSadržaj

Методе одливака Површинска поправка метода за дефекте за скривање

Машине одливци површински метод поправке за кварове дефекте

Платформа од ливеног гвожђа, плоча за инспекцију, плоча од ливеног гвожђа, машински алат Машине Одливци у производном процесу неминовно ће се појавити неки мали недостаци. Мали Бузхи Иу ре-машински одливци, да постоје неки мали машински одливци дефекти како ријешити овај проблем?

1. Љепило за лијевање

Једноставне, обимне машине Цастингсс, опће поправке не захтевају накнадну обраду, а не захтевају посебне тврдоће чврстоће. Додата вредност такве машине Цастингсс је релативно ниска.

2. заваривање

Више од 90% произвођача ливнице одабрало је заваривање како би решило производњу наишла на грешке у машинској индустрији. Поправљање заваривања услед употребе металне пунилице (потрошни материјал за заваривање углавном одговара материјалу Материјали одљевака), перформансе заваривања у основи могу задовољити стандард базичног метала и једноставан рад, велику ефикасност заваривања, многи произвођачи признати и поуздани. Тренутно на тржишту више врста апарата за заваривање, које се користе за поправку дефеката, углавном имају следеће:

Апарат за заваривање: ливено гвожђе, заваривање челичног лима више кориштење традиционалног начина.

Предности: поправити велике недостатке, високу ефикасност.

Недостаци: спојеви за лемљење на тврдоћу су превисоки, унутрашњи стрес, склони пукотинама, обично такође треба топлотно третирати како би се задовољиле захтјеви обраде. И услед услова заваривања, унутрашње је лако произвести поре, жлаку и друге секундарне дефекте.

ТИГ заваривање: прецизност Машине Цастингсс (легирани челик, прецизност прецизности од нерђајућег челика масти), алуминијумске легуре дие Цастингс употреба аргон арц варења заваривање. Дио произвођача и произвођача плоча, али и употреба дефеката калупа за поправку апарата за варење.

(1) Предности: висока ефикасност заваривања, прецизност већа од машине за заваривање. Више врста жице за заваривање, нерђајућег челика, производа од алуминијумске легуре на најчешће коришћеним Може се користити за заваривање, чврстоћа за учење високог квалитета.

(2) Недостаци: за поправку дефеката, поправке малих дефеката (стомата, трахома), због удара превеликог, постоје трагови ивице базена. Челик за заваривање има тврду тачку. Због топлотних ефеката, заваривање обојених машина Цастингсс или дијелова танких зидова, лако се ствара топлотна дисторзија. Оперативни захтјеви су већи.

3. Машина за хладно заваривање

Да ли је почетак 21. века, рођење нове технологије поправке, процес заваривања због топлине радног предмета је врло мали, био је хладњак. После вишегодишњег развоја, смер апликације и технологија примене заваривачких уређаја био је сјајан развој, а на тржишту поправки заузима велики удио. У складу са категоријама производа за поправку су: машина за постављање и ЕДМ машина за заваривање.

4. Моунтер

Употреба тренутног принципа високог фреквентног пражњења пасте пасте (0.05-0.20мм) на површину радног предмета, максимална дебљина сваке пасте са дебљином истог завара, заваривање зависи од тога да ли је пражњење једнообразно. Погодно за хабање обрадних предмета, поправку толеранције обраде, на тржишту плесни има одређени утицај. Машина може бити и прашак за заваривање (или прераду отпада), напуњен у дефект (као што је трахома), после поправка пражњења. Након поправке, боја обрађеног предмета је мала. Недостатак је што је брзина поправке спорија.

Уобичајени недостатак машине за хладно заваривање и машина за постављање је да ефикасност заваривања није толико висока као код апарата за варење и аргона, али њене изванредне предности чине да људи преферирају хладно заваривање приликом поправљања дефекта милиметра и обраде површинских дефеката.