Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Нингбо Кианхао Метал Продуцт Цо, Лтд

Додај: Но.2086 Нингхенг југ пута, Хенгки град, Иинзхоу, Нингбо, Зхејианг, 315131, Кина

Контакти: Рогер Јианг

Мобилни: + 86-13906686835

Тел: + 86-574-88065888 88063688

Факс: + 86-574-88471818

Сајт: хттп : //ввв.цастинг-стеел.цом/ хттп : //ввв.цнлонгкинг.цом

Е-маил: сале@цастинг-стеел.цом

Vruća linija za servis
+86-574-88065888

Novosti

Dom > NovostiSadržaj

Градјевинске машине одливци Сцале Роад

Екстензивни развој вертикалног и хоризонталног проширења производа на животну способност контролисања, наставља да добија иновативну ерозију.

Научни и технолошки напредак у развоју нових производа који би замијенили обимна производна предузећа традиционалних производа, представља неодољиве економске законе, великој производњи донела је велики ризик. У данашњем свету, у доба технолошке револуције, нове технологије, нови материјали, нови производи и даље се појављују и промовишу развој ливарске индустрије грађевинских машина.

Последњих година индустрија грађевинске механизације додатно је убрзала темпо развоја, како би се промовисала производња одливака. Приход од индустрије грађевинских машина за 2010. годину достићи ће 400 милијарди, што представља повећање од више од 25%; 2015 ће достићи више од 890 милијарди, што је просечно повећање од више од 17%, али индустрија ливења грађевинских машина још увек има обиман развојни модел, укључујући: индустријска концентрација је ниска, структура производа је ирационална, независна иновативна способност, опрема и технологија уназад и друга питања истакнута. Ми решавамо ове проблеме, коришћење економије обима хоризонталног и вертикалног начина размишљања како би тражили пут индустријске експанзије.

Ширење скале скале, односно степен производње и рада сличних производа, увођење нових производа; скала вертикалне експанзије, односно истраживања и развоја, технолошких достигнућа у маркетингу од врха до дна и истраживања у једном тренутку на индустријској разини студије.

Из перспективе економије, ова два нивоа: Прво, развој нових производа и истраживања, око самог производа је стална иновација, знак је промјена тражње купаца као центар континуираног увођења нових производа. Друга је иновација у производном процесу, иновације у организационој структури, као и управљање и облик иновација.

Наш циљ је побољшање продуктивности и побољшање ефикасности управљања. Истовремено, и језгро иновација, истовремено, има за циљ најдинамичнији развој производа и иновације. Инжењеринг машинске одливке регионалних карактеристика, формирала је регију "Иангтзе Ривер Делта", Схандонг, Сханки, Лиаонинг, Гуангдонг и друга места кластера индустрије ливења. Агломерација ових области ће помоћи да се створе веће могућности за сарадњу, тако да се обуче, финансира, развија, маркетинг, извози и други аспекти интеракције, и промовише развој индустрије ливења грађевинских машина.

Научни и технолошки напредак у развоју нових производа који би замијенили обимна производна предузећа традиционалних производа, представља неодољиве економске законе, великој производњи донела је велики ризик. У данашњем свету, у доба технолошке револуције, појављују се нове технологије, нови материјали и нови производи, а животни циклус производа се скраћује. Током протеклих неколико деценија производ се скраћује годинама или чак месецима. Нови производи константно замењују старе производе.

Сваки производ има период раста, зрелост, рецесију такав процес. А животни циклус производа ће донијети неке ризике. Економиста је рекао да само одрживо тржиште нема одрживих производа. Производ, а затим популаран, а затим врући, али и када је рецесија.

Инжењеринг машина ливење индустрије, "почетак узвишеног", али лице огромног тржишног простора, потребан нам је нови развој производа и техничке перформансе континуираног побољшања, усредсређујући се на темељне и напредне истраживања, повећати способност да се супротставимо ризицима. Рани ризик од ризика, рани пренос ризика, напори за смањење губитка ризика: прецизна прогноза животног циклуса производа, јачање истраживања тржишта, истраживање и развој нових производа, који у жестој конкуренцији на тржишту дуго одржавају - то јест, континуирано иновативно размишљање.